Dalang Oh Dalang…

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Selawat dan salam ke atas Nabi Muhammad s.a.w.

—-mula —-

Disebabkan Hishamudin terlalu asyik untuk mencari dalang perhimpunan Mansuhkan PPSMI, mari kita ramai-ramai mengaku jadi dalang.

Senarai Dalang Perhimpunan Mansuhkan PPSMI.

  1. Datuk Dr.Hasan Bin Ahmad
  2. Professor Shaharir Bin Mohd Zain
  3. Hasni Bin Abas
  4. Abdullah Bin Hassan
  5. Dato’ Abd. Samad Bin Mohamad Said
  6. Che Shamsudin Bin Othman
  7. Mohammad Faisal Bin Abd. Aziz
  8. Aizad Bin Mohd Saleh
  9. Muhammad Haafizuddin Bin Abirerah
  10. Kamalrulzaman Bin Mohamad
  11. Shamsul Iskandar Bin Mohd Akin
  12. Salahuddin Bin Ayob
  13. Nasaruddin Bin Mat Isa
  14. Suhaizan Bin Kaiat
  15. Ainon Bte Simo @ Mohd @ Somo
  16. Datuk Seri Hj. Hadi Bin Awang
  17. Saifuddin Nasution Bin Ismail
  18. Khairul Anuar Bin Ahmad Zainuddin
  19. Idris Bin Ahmad
  20. Mahfuz Bin Omar
  21. Mohamad Bin Sabu
  22. Rozan Azen Bin Mat Rasip
  23. Nur Ainul Yaqeen Bte Ahmad
  24. Hasbullah Pit
  25. Suhairul Hanim Bin Dato’ Seri Hj Kamaruddin
  26. Ahmad Adam bin Idris
  27. Awang Soh bin Che Lah
  28. Hamim Bin Nasoha
  29. NAMA ANDA DI SINI

Sila isi nama anda di “NAMA ANDA DI SINI”, beserta pautan blog jika ada dan  salin keseluruhan catatan ini untuk disiarkan di blog anda.

Sila maklumkan di ruangan komen jika telah siarkan di blog anda .
—— tamat —-

Dikirim dalam Eksplorasi. 4 Comments »

4 Respons to “Dalang Oh Dalang…”

  1. Hasbullah Pit Says:

    Nak dimasukkan nama sebagai datang tak?

  2. YaQeen Ahmad Says:

    Boleh2.. sangat boleh… saya ialah dalang yang kuat untuk diri sendiri. InsyaAllah, jika ia menuju ke jalan yang Maha Memberi Rahmat, InsyaAllah, saya di belakangnya.

  3. mamat Says:

    hahaha aqin ko kat sini rupanya.. hehe cam na la aku bole jumpak ko punya blog ni..
    anak cikgu BM hehehe
    ambik ko kantol kan satu dunia..
    nak tahu siapa aku
    bole saja

    ko add ym aku ni ha
    id nya..
    maxtor019@yahoo.com
    email pun guna ID yg sama

  4. YaQeen Ahmad Says:

    Aduyai… camne la abg sepupu boleh jumpa nih..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: