Task

Saya sedang menyiapkan beberapa artikel atas permintaan para pembaca di blog ini. Terima kasih kerana sudi memberi idea dan cadangan. InsyaAllah saya akan cuba. Berikut adalah antara yang masih dalam pembikinan. Saya menganggapnya sebagai tugasan yang perlu dibuat sebagai latihan untuk diri sendiri. “Kalau nak jadi penulis, setiap hari kena menulis,” nasihat k. Dila. (^^,)

1. Pengakhiran cerita Zulaikha dan Yusuff

2. Di sebalik air mata wanita

3. Ego wanita

4. Panggilan Papa

5. Susu ibu dan Si anak

“Ku mohon pada Allah, diberi kekuatan untuk berada di jalan-Nya.”

Advertisements
Dikirim dalam Eksplorasi. 4 Comments »

4 Respons to “Task”

  1. sis_aflah Says:

    salam cik c@h@y@..
    teruskan menulis.. 🙂
    tapi kan, setahu akak, kak dila tu cakap je, dia sndiri malas nk menulis setiap hari..ish2.. :p

  2. aisya humaira Says:

    salam..aqeen…lame x jumpe..ingt lg x?hehe..kwn lame ni..tq ye lwt blog kite..huhu

  3. C@h@Y@ Says:

    Sis_Aflah : Tidak mengapalah sis… Sekarang ni mudah juga tinta saya menari walaupun di kaca monitor. Tapi apakan daya, hanya di pejabat. Huhuhu.. laptop udah dicemar virus… boleh bantu nggak? Sob.. Sob…

    Aisya Humaira : InsyaAllah ingat lagi. Satu matriks kan kita. Cam rupa. kalau tak silap aisya student biologi. Saya, student biologi tapi convert fizikal.. huhu… bio kantoi la… hehe

  4. sis_aflah Says:

    laptop akak pun selalu kena virus..dah berapa kali format ntah..sbb tu skrg sangat2 fobia nk cucuk thumdrive atau external hard disk..duk elak2 pun terkena juga ni..huhu
    si budak kecik ada beritahu psl kena virus tu..nanti akak tanya kak fari..dia ramai contact..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: