Kolam Seri dan 23 biji guli.

Kalau ingin pergi menyelam, pandai-pandailah berenang...

Kalau ingin pergi menyelam, pandai-pandailah berenang...

Dikirim dalam Ceritawara. 16 Comments »

16 Respons to “Kolam Seri dan 23 biji guli.”

  1. sis_aflah Says:

    salam..
    ada org tu x sudi dtg open house kita.. :p

  2. C@h@Y@ Says:

    alamak… ye ker.. uhuk2.. open house yang mana ni.. xdapat detect la kak sis_aflah ni.. terer betul dia sembunyikan diri. Tu la, last2 kan tak terpergi open house.. haa? sapa salah ni?

  3. sis_aflah Says:

    la..ingtkan dah tahu..ok kita main sembunyi2..selamat mencari..ehehe…

  4. C@h@Y@ Says:

    heee dah tahu dah… key kak, selamat menyokong saya yang masih baru. blog ni sempoi je.. tak sebest entri akak.. blog untuk entri serius lum muncul lagi.. ntah bile tah…

  5. sis_aflah Says:

    akak suka entri2 kt sini..sempoi tp best..teruskan menulis..🙂

  6. C@h@Y@ Says:

    yeah..~ just nak releasekan otot-otot kepala dan berkongsi mana yang suka.info dan ceritawara diri. moche2 tolong sokong~

  7. sis_aflah Says:

    sebenarnya kan..entri kolam seri dan 23 biji guli ni ttg apa? mana biji gulinya? huhu

  8. C@h@Y@ Says:

    kalau akak tgk betul2, gulinya mestilah dalam kolam. warna biru muda, yang mencantikkan lagi suasana dalam kolam. then ada seekor ikan dalam tu. tapi, ikan tu dah kembali kepada yang Esa… Now, diganti dengan ikan pelaga. tapi tak dapat nak tunjuk, sebab kolam kecil ni orang lain punya. saya curi2 ambil gambar je… nampak cantik plak gambar ni. kan? bunga tu bukan palsu tau. bunga hidup.. pe nama bunga saya tak tau… uhuk2..

  9. sis_aflah Says:

    oo itu mcm ka..maklumlah dh tua2 ni mata tak berapa nmpk..huhu
    kirim salam pd tuan punya kolam..jaga ikan elok2..

  10. C@h@Y@ Says:

    alamak, xdapat nak sampaikan. orang tu jauh la kak. ehehee..

  11. sis_aflah Says:

    orang tu jauh?
    jauh di mata dekat di hati ke??
    hehe

  12. C@h@Y@ Says:

    ait? ke situ plak. mane adanya kak… isk2. kena serang cam bom atom. semuanya memang dekat di hati… silaturrahim~

  13. ADLI Says:

    Salam Aqeen.

    Kai fahal?

    Sambil menyelam boleh minum air :p
    Apa maksud gambar tu? Erm…
    Org yg dh lama tak komen blog ni ke? hehe…

  14. C@h@Y@ Says:

    tak lah. entri ni baru semalam. maksud gambar ni? maksud yang abstrak dan boleh dipelbagaikan. Gambar yang agak menyamankan dan tenang.

  15. ADLI Says:

    I see. Tahu-tahu. Bagi saya gambar ini pelik. Bekas yang penuh dengan guli…. Tapi kreatif juga. Ikannya kurang jelas. Nak kena zoom baru nampak…. hehe.

    (komenku yang agak kabur)

  16. sis_aflah Says:

    tu baru serang sipi2..belum betul2 serang lagi..hehe
    semuanya dekat di hati..tambah2 yg jauh di mata kan..kan..:p


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: