HomeSick…

Homesick lagi… Rindu suasana rumah di Batu Pahat… Teringat mak abah.. dah makan belum sekarang ni ye… Di kala keseorangan bertemankan dokumen yang berterabur… teringat adik beradik yang berjauhan… Kalau ada mereka, mesti ada yang membantu… maklum la, aku pembuli yang berautoriti besar di rumah… rindu nakal fiqrah… bebel ‘uyun… poyo azim… degil anas… Homesick lagi…

8.20 pm, Pre-France Collaboration Room, UniKL MFI.

Advertisements
Dikirim dalam Ceritawara. 4 Comments »

4 Respons to “HomeSick…”

  1. amanda^eltiqaz Says:

    Aqeen, homesick tu balik je berubat..hehehe… Raya ni dtg umah lg ek…kita wat round bt phat town lg.. mesti best kn!

  2. 'uyun Says:

    bebel macet tak pe.. jangan bebel mak nenekk.. aku pun lari.. huhu.. aku kena belajar untuk bebel professional pulak.. huhu

  3. C@h@Y@ Says:

    amanda^eltiqaz : InsyaAllah raya sakan kita.. hopefully.. weekend nampaknya cam dah ada event.. huu.. kalau minggu ketiga raya okey gak (^;6)

    ‘uyun : huu.. bebel bukan sebarang bebel. Bebel datang dari seberang. Bebel boleh jangan tak bebel, bebel berisi mengingatkan orang.

  4. ADLI Says:

    Balik jer kampung. Habis cerita….. hehe. Raya pun Yaqeen ada event? huhu…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: