Besides Chess… Bowling is my Favourite inDooR Games.

Semalam score pecut… walaupun pada mulanya mata yang terkumpul ciput-ciput ayam.. tapi berjaya buat turkey strike! Fuh best! At the end score xla gempak, tp eden puas…

Start with very slow score... Aish! Tak boleh jadi..

Start with very slow score... Aish! Tak boleh jadi..

Turkey Strike! Satu kepuasan.

Turkey Strike! Satu kepuasan.

Apa yang penting, semua happy (6;^)

Apa yang penting, semua happy (6;^)

Cahaya : one of my way to let my stress had be gone! at least once a month…
Dikirim dalam Ceritawara. 6 Comments »

6 Respons to “Besides Chess… Bowling is my Favourite inDooR Games.”

  1. ADLI Says:

    Wah. Chayok la Aqeen.

    Question: What’s intersting about bowling?

  2. C@h@Y@ Says:

    Lepaskan stress. It’s relate about, goal, focus, and passion.

  3. Siti Aisyah Says:

    huhu..
    confirm kalah sokmo aku klu lawan boling dgn Aqeen (w/pun tak pernah lawan lagi..well, boling is not for me)

    aku rindu naik gunung.. tp makin tua, mkin gemukla, mcm mana ni..
    aku rindu berkayak, tp kat bp ni..
    aku nk bljr archery, tp xde siapa nk ajar..
    aku nk bljr brng, tp mcm da terlewat..
    berkuda?? bw kete daa..😉

    mcm2 la alasan..
    nk seribu daya..😀

  4. Siti Aisyah Says:

    anak kampung main chess & bowling!

    **double wink**

  5. C@h@Y@ Says:

    Ceh, tahap perli ke, puji ke, ape ni?… hehehe.. checkmate!

  6. 'uyun Says:

    kak aisyah.. yok panjat gunung lagi.. best betul la panjat unung ledang haritu… terngigau2 nak naik gunung lain jugak…

    orang kampung main bowling pakai buah kelapa kak.. hihi


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: